Roxane étterem és kávézó

Kezdőlap

Üdvözöljük Újbuda kertvárosában. Ismerje meg Roxane egyedülálló világát!

Hangulatos éttermünk, 50 fő befogadására alkalmas felső teremmel, tágas kerthelységgel és családias különteremmel várja Önt és kedves vendégeit.

Másfél évtizedes tapasztalatunk megtanított arra minket, hogy éttermet üzemeltetni komoly felelősség és egyben lehetőség is, amivel élni szeretnénk! Célul tűztük ki, hogy aki hozzánk betér érezze azt a baráti, má-már családi hangulatot, ami arra ösztönzi, hogy mielőbb megismételje látogatását.

A megfelelő hangulat eléréséhez segítséget nyújtanak kiváló koktéljaink, hazai borritkaságaink, Manuel kávékülönlegességeink és nem utolsó sorban, európai ízvilágú, kitűnő ételválasztékunk.

Panziónk segít abban, hogy megkóstolhassa az Agárdi pálinkafőzde remekeit, vagy, hogy külföldi vendégeit biztonságban tudhassa!

Falra szerelt képernyőinken figyelemmel kísérheti a jeles sporteseményeket és a Digi TV jóvoltából a Moto Gp izgalmas versenyein , valamit a Bajnokok ligája mérkőzésein is ott lehet!

Térjen be hozzánk és mi ígérjük, hogy megszolgáljuk bizálmát!

Dorozsmai Attila és Dorozsmai Gábor
Tulajdonosok

You need to upgrade your Flash Player

This is replaced by the Flash content.

Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript tags. Include a link to bypass the detection if you wish.